top of page

BINNENMUREN

Traditioneel worden de snelbouwstenen nog altijd vermetseld.
Maar op heden bij het lijmsysteem worden de snelbouwstenen vlak geslepen met een verticale Tand & Groef verbinding, hierbij wordt er gratis lijmmortel meegeleverd of PU steenlijm.
Het voordeel van verlijmen is dat de aannemer vlugger kan werken dan als hij uw nieuwbouw traditioneel zou vermetsen. Wat u veel kosten bespaart in het uurloon!
Een ander voordeel is ook dat er hierdoor veel minder bouwvocht aanwezig is in uw woning, waardoor u veel vlugger met de afwerking van uw woning kan beginnen.
Ytong daarentegen is een licht bouwmateriaal gemaakt uit kalk, cement en zand dat voor meer dan de helft bestaat uit minuscule versteende met lucht gevulde cellen.
Daardoor zijn de producteigenschappen van Ytong brandwerend, vochtongevoelig op gebied van thermische isolatie en warmte accumulatie, kortom Ytong is dragend en isolerend tegelijkertijd, zo kan u minder isoleren!
De kimblokken van Ytong worden gebruikt om de koude brug te voorkomen, die bestaan ook in verschillende hoogtes en breedtes.
Betonblokken kan u in verschillende maten verkrijgen.
De meeste blokken worden gebruikt voor de fundering maar wij kunnen u ook zicht betonblokken aanbieden voor industriebouw of zichtmuren in kelders die opgevoegd worden.
Er bestaan ook stapelblokken om beton in te gieten voor het produceren van kelders of vijvers.
Silkablokken zijn milieuvriendelijk, geluidsisolerend, draagzaam en duurzaam.
Omdat silicaat een zuiverend en natuurlijk bouwmateriaal en dat het bovendien een hoge massa heeft, is het bijzonder geschikt voor de passiefbouw. De grootste troeven van Silka zijn de thermische waarden en de luchtdichtheid die verkregen word door het verlijmen van de blokken.
bottom of page